26 / 04 / 2024

Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Programı nedir?

Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Programı nedir?

Aile Destek Programı gündemde yer alıyor. Vatandaşlar, Aile Destek Programı nedir? Aile Destek Programı nasıl yapılır? Şeklinde sorular yanıt bulmayı bekliyor!



Aile Destek Programı hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın yaptığı açıklamalar sonrası tekrardan konuşulmaya başlandı. Aile Destek Programının ne olduğunu bilmeyen vatandaşlar bu konuda araştırmalarını hızlandırdı.

Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Programı nedir?

Bu konu ile ilgili olarak bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bu yıl Sosyal Yardım bütçemizi ek programlarla güçlendiriyoruz. Bu kapsamda aile desteği ile ekonomik anlamda dezavantajlı ailelere yönelik 15 milyar liralık yeni paketi devreye alıyoruz.’ şeklinde konuşmuştu. Peki, vatandaşların gündeminde yer alan Aile Destek Programı nedir? İşte Aile Destek Programı başvurusuna dair detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön