25 / 04 / 2024

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 7 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 7 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Brent petroldeki artış ve düşüş dengesinden etkilenen mazot ve benzin fiyatı ne kadar, kaç lira oldu soruları yanıt aramaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberleriyle araç sahiplerinin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.



BENZİN VE MOTORİNE 7 EKİM FİYATLARI NE KADAR?

İSTANBUL GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Motorin fiyatı: 25.61 Türk Lirası

Benzin fiyatı: 20,60 Türk Lirası

LPG fiyatı: 10,24 Türk Lirası

İZMİR GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Motorin fiyatı: 25.76 Türk Lirası

Benzin fiyatı: 20.73 Türk Lirası

LPG fiyatı: 9.98 Türk Lirası

ANKARA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Motorin fiyatı: 25.73 Türk Lirası

Benzin fiyatı: 20.74 Türk Lirası

LPG fiyatı: 10.25 Türk Lirası

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt ücretleri, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün ücretlerinin ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından belirleniyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım şirketlerince uygulanan ücretler, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük farklılıklar gösterebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön