25 / 04 / 2024

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 7 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 7 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Brent petroldeki artış ve düşüş dengesinden etkilenen mazot ve benzin fiyatı ne kadar, kaç lira oldu soruları yanıt aramaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberleriyle araç sahiplerinin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.



Brent petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte akaryakıt fiyatlarına da peş peşe zam haberleri geliyor. Geçtiğimiz gün benzin ve motorin fiyatlarına gelen zammın ardından bir zam haberi daha geldi.

Peki, son zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Benzin fiyatı son ne kadar? Motorin fiyatları kaç lira oldu? 7 Ekim günü yani bugün benzine motorine zam geldi mi, indirim var mı? 

MOTORİN VE BENZİNE İKİNCİ ZAM GELDİ

Uluslararası akaryakıt fiyatlarındaki artış ve TL'deki değer kaybı pompa fiyatına yansımaya devam ediyor.

7 Ekim 2022 Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 75 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 39 kuruş zam geldi.

5 Ekim Çarşamba günü ise benzine litresine 62 kuruş, motorine litresine ise 1 lira 10 kuruş zam gelmişti.

MOTORİN VE BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM Mİ GELİYOR?

Petrolde yukarı yöne sebep olacak olan bir haber olmazsa; brent petroldeki düşüşün devam etmesiyle benzin ve mazot fiyatları için indirimlerin pompaya yansıması düşünülüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön