27 / 04 / 2024

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 5 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 5 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Bununla birlikte 6 Ekim Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 74 kuruş, motorinde 1 lira 39 kuruş zam geldi.



Benzin ve mazot fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları konusunda etkili olan petrol düşüşüne ara vererek tekrar yükselişe geçti. Şimdi ise bütün gözler Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve İş Birliği Deklarasyonu'ndaki ortaklarının (OPEC+) gerçekleştireceği toplantıya çevrildi. Ancak toplantı öncesinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Yükselişe geçen petrol fiyatlarıyla birlikte yurt içinde benzin ve motorin fiyatlarında da değişikliğe gidildi. 

BENZİN VE MOTORİNE ZAM, LPG'YE İNDİRİM

Alınan son kararla birlikte 6 Ekim Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin 74 kuruş, motorin ise 1 lira 39 kuruş zamlanmış oldu.

Otogaz grubunda ise 76 kuruş indirim yapıldı.

BENZİN VE MOTORİNE 5 EKİM FİYATLARI NE KADAR?

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İSTANBUL'DA MOTORİN VE BENZİN FİYATLARI KAÇ LİRA?

Benzin: 19,23 Lira

Motorin: 23,7 Lira

LPG: 10,62 – 11,07 Lira

İZMİR'DE MOTORİN VE BENZİNİN LİTRE FİYATI KAÇ LİRA?

Benzin: 19,34 Lira

Motorin: 23,2 Lira

LPG: 10,74 Lira


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön