27 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Akzirve Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

8 milyar TL'lik yatırımla inşa edilen ve toplamda 1.441 dairenin yer aldığı Akzirve Topkapı 29 projesinin lansmanı yapıldı. İşte lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatının sunulduğu Topkapı 29 detayları...



Kanada’dan Güney Kore’ye geniş yatırımcı ilgisi ile dikkat çekiyor

 

Cihat Kılıç, kaba inşaatta ilerleme oranının yüzde 35 oranına geldiğini dile getirerek, şu ana kadar konutların yüzde 10’u için satış sözleşmesi imzalandığını, bunların yüzde 10’unun da yabancı olduğunu dile getirdi.

Yabancıların çok geniş bir coğrafyadan projeye ilgi gösterdiğine değinen Kılıç, Uğurum Kanada’dan Rusya’ya, Çin’den Güney Kore ve bazı Avrupa ülkelerinden yatırımcıların konut talebinde bulunduğunu söyledi.

 

Lansmana özel “24 ay vade farksız” kampanya

Cihat Kılıç, Topkapı 29 projesinin özel tasarımının yanında ödeme planlarında da özel fırsatlar sunduğunu dile getirerek, yüzde 50 peşin ödemelerinde kalan kısım için 24 ay vade farksız ödeme  planı kaydetti. Kılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “60 ay içinse yüzde 0.99 oranlı kredi imkanı sağlıyoruz. Bunların yanı sıra, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kişiye özel ödeme planları da sunuyoruz. Tüm yatırımcıları, dünya standartlarındaki projemizde, fırsatlardan yararlanmaya davet ediyoruz.” 

Akzirve Topkapı 29 un lansmanı yapıldı! Lansmana özel 24 ay vade farksız ödeme fırsatı!

 Alışveriş caddesinden otele bir cazibe merkezi olacak

Topkapı 29 projesinde ticari üniteler dışında, ofis, otel, rezidans ve alışveriş caddesi bulunuyor. Dünyaca tanınmış bir markanın işleteceği otel, uzun süreli konaklamaların yanı sıra iş ve turistik amaçlı kısa süreli konaklamalara da imkan veriyor.

Benzersiz sosyal donatılar ile prestijli bir yaşam sunuyor

Topkapı 29’da dinlenme salonu, fitness salonu, studio, kapalı ve açık havuz, SPA, kafe, sinema salonu, kütüphane, TV alanı ve ortak çalışma alanı mevcut.

Web: http://www.akzirve.com/topkapi-29/

Topkapı 29'un satış ofisinin imar planı değiştirildi!

Topkapı 29 nerede?

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!


Geri Dön