26 / 04 / 2024

Alanyaspor kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor!

Alanyaspor kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor!

Şampiyonluğun önümüzdeki günlerde belli olacağı süper lig ekipleri arasında başarılarıyla dikkat çeken Alanyaspor Kulübü, son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına giriyor.



Şampiyonluğun önümüzdeki günlerde belli olacağı süper Lig ekipleri arasında başarılarıyla dikkat çeken Alanyaspor Kulübü, kripto para piyasasına giriyor.

Sputniknews'te yer alan habere göre, son dönemlerde sık sık gündeme gelen kripto para piyasasına 'taraftar token'larıyla giriyor. Alanyaspor bunun için blokzincir şirketi Chiliz ile yeni bir iş birliği gerçekleştirdi.

Turuncu-yeşilli kulüp konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'ALA Fan Token'ın tanıtım tarihi, fiyatları, maksimum arz ve ilk oylamalaryla ilgili detayların yakın zamanda açıklanacağını bildirdi.

Alanyaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kripto para piyasasıyla ilgili olarak turuncu-yeşilli camiayı taraftarın aktif katılımıyla dijital dünyada da ön plana çıkarmak istediklerini belirtti.

Alanyaspor kripto para piyasasına girmeye hazırlanıyor!

Yapılan anlaşmadan büyük sevinç duyduklarını kaydeden Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"ALA Fan Token ile taraftarımız kulüp kararlarında önemli etki sahibi olacak ve 'Socios.com'da yer alan çok sayıda etkileşim ve ödül fırsatından faydalanacak. Fan token lansmanımız için son derece heyecanlıyız ve taraftarımızdan büyük bir ilgi bekliyoruz. Bu iş birliğiyle Aytemiz Alanyaspor'un dünyanın sayılı kulüplerinin yer aldığı Socios.com ailesine katılmasından ve kulübümüzü global dijital arenada da güçlü kılmaktan dolayı gururluyuz."

Chiliz ve Socioscom Kurucusu, Üst Yöneticisi Alexandre Dreyfus da Alanyaspor Kulübünün de katılımlarıyla Süper Lig kulüplerinin hemen hemen dörtte birlik kısmının Fan Token'ları başlatmak amacıyla Socioscom ile ortaklık kurduğunu belirtti.

Chiliz ve Socioscom Kurucusu, Üst Yöneticisi Alexandre Dreyfus, Türkiye'deki ve Avrupa'daki mevcut varlıklarını büyütmeyi sürdüreceklerini ve kısa zaman önce de Türkiye ofisini de açtıklarını bildirdi.

Kripto para piyasasına rehber geldi!

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön