26 / 04 / 2024

Ali Yücelen: Her yatırım Türkiye'yi güçlendirir!

Ali Yücelen: Her yatırım Türkiye'yi güçlendirir!

Ali Yücelen, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; bu önemli günde açılışı yapılan Marmaray gibi dev yatırımların Türkiye Cumhuriyetini daha güçlü kılacağını belirtti




TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; bu önemli günde açılışı yapılan  Marmaray  gibi dev yatırımların Türkiye Cumhuriyetini daha güçlü kılacağını belirterek Türkiye Cumhuriyetini kuran Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ülkemiz için bugüne kadar yatırım ve yenilikler yapmış herkese teşekkür etti.


TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında; tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramını kutladığını belirtirken; "29 Ekim törenlerle, fener alaylarıyla kutlanacak kadar güzel bir gün. Ancak bugün açılışı yapılan Marmaray gibi dev yatırımlar bizi sadece mutlu etmiyor; Türkiye Cumhuriyeti'ni de daha güçlü kılıyor" dedi.

TÜGİAD üyeleri başta olmak üzere Türkiye'nin genç işadamlarının ve genç insanlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan Yücelen; Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllardaki sanayileşme hamlesinin ülkeye önemli bir potansiyel kazandırdığını ve bunu anlayanların daha sonra yaptıkları sayesinde Türkiye'nin bugünkü ekonomik atılımını gerçekleştirebildiğini söyledi. Üretim yapmayan veya üretimde çağın getirdiği teknolojileri kullanamayan, bu ilerlemede söz sahibi olamayan ülkelerin, bugün olduğu gibi ileride de bunun sonuçlarını yaşayacağının altını çizen Yücelen şunları söyledi:

"Ulu önder Atatürk, bir yandan Türkiye Cumhuriyetini kurarken, bir yandan da asıl zaferin ekonomik alanda kazanılması gerektiğinin bilinciyle ekonomi hamlesi başlattı. Cumhuriyetin kurucu kadroları bu hamleleri yaşama geçirerek Cumhuriyetimize güç kazandırdılar. O günden bu yana yaşama geçirilen her yatırım Türkiye Cumhuriyeti'ne güç kazandırdı. 29 Ekim törenlerle, fener alaylarıyla kutlanacak kadar güzel bir gün. Ancak bugün açılışı yapılan Marmaray gibi dev yatırımlar bizi sadece mutlu etmiyor; Türkiye Cumhuriyeti'ni de daha güçlü kılıyor. TÜGİAD olarak hangi siyasal görüş olursa olsun, böylesine dev projelerin yarışacağı ve yaşama geçirileceği siyasal rekabet platformlarının Türkiye'yi dünya çapında daha da güçlü kılacağını biliyoruz. Her 29 Ekim'de böylesi dev yatırımları yaşama geçirmek Türkiye Cumhuriyeti ve insanımız için yapılabilecek en muhteşem hizmettir. Bu vesileyle, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bugün açılışı yapılan Marmaray ve Türkiye Cumhuriyetinin tüm yatırımları içim mücadele etmiş, çalışmış, ter dökmüş herkese şükranlarımızı sunuyor; nice yatırımlarla dolu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramları kutlamayı temenni ediyoruz."


Geri Dön