27 / 04 / 2024

Altın 1 Ekim'de bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Altın 1 Ekim'de bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Günler önce açıklanan FED kararından sonra piyasalarda yaşanan hareketlilik devam ederken, altın yatırımcıları ne yapacağını şaşırdı. Altının geleceğini araştıran kişileri aydınlatmak isteyen, analistler altın için son saatler uyarısında bulundu. İşte altının 1 Ekim'de göreceği rakam...



ALTIN 2 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Analistler, altının 1 Ekim'de bin 7 lira olacağınını belirtiyor. Ayrıca analistler gram altın 2 gün sonra yani Ekim ayının ilk pazartesisinde en fazla bin 15 lirayı göreceğini savunuyor. Analistler, Kasım ayında altında dev bir artışın geleceğini anımsatarak, Ekim'den sonra daha fazla düşüşün gelmeyeceğini belirtti. Analistlere göre; gram altın Kasım ayında 1100 lira seviyesine kadar çıkabilir. Sene sonunda altının yeniden kazandıracağına işaret eden analistler, krizin fırsata çevirilebileceğini belirtti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön