26 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları dibe çakılıyor! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları tek tek düştü!

Altın bilezik fiyatları dibe çakılıyor! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları tek tek düştü!

Altın bilezik fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın bilezik almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kurunun yükselişe geçmesi ile altın gerilemeye başladı. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?



Altın bilezik almak isteyen vatandaşlar ile yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatkarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün sert düşüşler sergilemeye başladı.14,18 ve 22 ayar laıtn bielzik fiyatları tek tek düştü.  Altın fiyatlarının düşmesi ile yatırımcılar kuyumculara akın etmeye başladı. Düşüşü fırsat bilen yatırımcılar altın almaya başladı.

Peki bugün altın bilezik fiyatları güncel ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 21 Kasım 2022 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön