26 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatlarında büyük deprem! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Altın bilezik fiyatlarında büyük deprem! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Altında bugün resmen deprem yaşandı. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...



ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Milyonlarca yatırımcı tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatları hızla düşmeye devam ediyor. Yatıırmcılar altın fiyatlarının neden düştüğünü araştırıken, bu düşüşlerin ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor.

Altın fiyatlarındaki düşüşün en büyük sebebi doların zirve seviyelere (18,53 TL) yükselmesidir. Doların yükselişi, başta altın fiyatları olmak üzere emtia ve diğer para birimleri üzerinde baskı oluşturmasıına neden oldu. 

Altın bilezik fiyatlarında büyük deprem! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen çakıldı

Ons altıns sabah saatlerinde 1625 dolara kadar geriledi. Dün 1626 dolara kadar gerileyen ons altın 2,5 yıl aradan sonra en dip rakam olarak görülürken bugünkü seviye dünkü rakamnın da altjnda kaldı.

Gram altın bugün şu dakikalarda  988,58 TL'den satılırken 977,72 TL'den alınıyor. Çeyrek altın ise alış fiyatı 1602 TL, satış fiyatı ise 1621 TL seviyesinde işlem görüyor.

Asgari ücret altın ve dolara yenildi! Euro, sterlin ve gümüşü teğet geçti!

Altında rüzgar tersine döndü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçuşa geçti 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları toz duman oldu! Bu bilezikler yok satıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön