29 / 03 / 2024

Altın bu tarihte yerle yeksan olacak! Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş son dakika o tarihi verdi! Hemen bakın!

Altın bu tarihte yerle yeksan olacak! Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş son dakika o tarihi verdi! Hemen bakın!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen altın piyasasındaki hareketler yatırımcıların dikkatini çekiyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın nereye gidiyor? İşte detaylar...



Posta'da yer alan habere göre, finansal analist İslam Memiş, piyasalardaki son gelişmelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamada söz konusu değerlendirmelerinin kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş, yorumlarının kişisel yorumlar olduğunu dile getirdi.

"ALTIN VE GÜMÜŞ İÇİN  UYARDIM" 

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş yaptığı açıklamada, ABD'de tarım dışı istihdam verisinin beklentinin üzerinde çıktığını dile getirerek, bir sonrakinin de yukarı yönlü revize edildiğini söyledi. İslam Memiş, açıklama sonrası dolar endeksi 106-107'de dengelenme çabasını sürdürdüğünü kaydederek,  "Veri iyi gelince altın ve gümüşte de geri çekilme oldu. Bu hafta boyunca altın ve gümüşte sizi uyardım." dedi. 

Altın bu tarihte yerle yeksan olacak! Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş son dakika o tarihi verdi! Hemen bakın!

"1794 dolar seviyesine kadar çıkan altın ons fiyatı vardı, hedef 1800 ancak dikkat edin teknik olarak bir satışa ihtiyacı var." diyen İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi olan altının ons ve gümüşün ons fiyatında yaşanan yükselişlerin en anlama geldiğini de bildirdiğini söyleyerek, sanal ortamdaki birikimlerin fizikiye çevirilmesi için imkan sunar onslar dediğini kaydetti. İslam Memiş, "Onsların da yüksek olması gerekiyor. Yine benim yol arkadaşlarım sordular, onlara cevap verdim. 57 bin 300 dolar seviyesinde altın dolar paritesi vardı. Bu seviyeden satanlar şu anda fiziki tarafta zararsız bir şekilde yerine koyabiliyorlar" şeklinde konuştu.

İslam Memiş 1794'e kadar yükselen altın onsu şu an 1772 dolar seviyesinde olduğunu, Tarım dışı istihdam beklenti üzerinde geldiği için paritelerde sert düşüşler gördüklerini söyleyerek, burada 29 dolarlık gerileme olduğunu bunun da ciddi bir gerileme olduğunu kaydetti. İslam Memiş, "Şu anda 1772 dolar seviyesinde. Ağustos ayı için 1730-1780 bant aralıklarını takip etmeye devam ediyorum. Yükselişlerin devam edebilmesi için 1800'ün görülmesi için tekrar 1780 dolar seviyesinde iki gece kapanış yapması gerekiyor." şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön