23 / 04 / 2024

Altın fiyatları için kritik gün!

Altın fiyatları için kritik gün!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından sıkı takip ediliyor. Gram altının fiyatı dün güne yükselişle başlayarak 807,32 lira seviyelerini gördü. Gram altın bugün ise 804 bandında işlem görüyor.



Altın fiyatları için kritik gün 

Küresel ekonomiler enflasyonla mücadele ederken, merkez bankaları enflasyonu eritmek için faiz oranlarını artırıyor. Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan ABD'de kritik enflasyon verileri bugün açıklanacak. En son enflasyonun yüzde 6,8, bugünkü enflasyonun ise yüzde 7'nin üzerinde olması bekleniyor. Bu gelişmeler Fed'in faiz artırım hamlesini ileriye taşıyacak olması altın fiyatların da yükselmesini sağladı.Ons altın bugün 1823 dolara tırmandı.

Olası bir kapanışta ticaretin tekrar yavaşlayacağı ve piyasadaki para dolaşımının azalacağı beklentisi altını artıran diğer sebeplerden biri.

TL mevduata dönüşümde kur farkı ve altın kazançlarına kurumlar vergisi istinası getiriliyor!

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika!

Bitcoin'in değeri artacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön