26 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika!

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika!

Altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından altın fiyatlarındaki son durum anlık ve canlı olarak takip ediliyor. Gram altın haftanın ilk işlem gününe değer kaybıyla başlarken bugün 801,05 liradan satışa sunuluyor.



Gram altın haftanın ilk işlem gününe değer kaybıyla başlarken bugün ise yükselerek 801,05 liradan işlem görüyor. Haftanın ilk günü en yüksek 1831 dolar seviyesine çıkan ons altın gün içinde en düşük 1798 doları gördükten sonra 1802 dolar seviyesinde dengelendi. Peki, bugün çeyrek altın ve gram altın ne kadar, kaç TL? 

Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altını ne kadar? sorusunun cevabı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarını anlık ve canlı olarak takip eden yatırımcılar altın düşecek mi, yükselecek mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gedik Yatırım Araştırma Müdür Yardımcısı Onurcan Bal, ‘Önümüzdeki süreçte kur cephesindeki gelişmeler gram altın fiyatları üzerinde etkisini sürdürecek olup, yüksek seyredebilen volatiliteye karşı dikkatli olunması gerektiğini değerlendiriyoruz.’ dedi. Bu açıklamalara göre altın fiyatlarında düşüş veya yükseliş gerçekleşebiliyor. 

 

1 GRAM ALTIN NE KADAR ve KAÇ TL?

Gram altın bugün 800,94 liradan alınıyor, 801,05 liradan satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın bugün 1.295,00 liradan alınıyor, 2.652,00 liradan satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika!

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın bugün 2.589,00 liradan alınıyor, 2.630,00 liradan satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika!

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını 5.177,00 liradan alınıyor, 5.284,00 liradan satılıyor.

TL mevduat ve katılma hesaplarına dönüşüm desteklerinden tüzel kişiler de faydalanabilecek!

Gram altında sert hamle!

Bitcoin Eylül'den beri ilk kez 40 bin doların altına düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön