29 / 03 / 2024

Altın fiyatları krizle artacak! Alman Deutsche Bank fiyat beklentisini açıkladı

Altın fiyatları krizle artacak! Alman Deutsche Bank fiyat beklentisini açıkladı

Altın fiyatları FED'in faiz artırım kararlarının gölgesinde artmaya devam ediyor. Bankadan gelen açıklamalar faiz artırımına devam edileceğini gösterse de altının küresel krizin etkisiyle fiyatının artmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alman Deutsche Bank altında son fiyat beklentisini açıkladı



DEUTSCHE BANK: ALTIN 2 BİN 100 DOLARI BULACAK

Ekonomistler altında 1850 dolar seviyesinin aşılması halinde 1900-1910 dolar seviyesinin test edileceğini öngörüyor. Önümüzdeki süreçte dolardaki değer artışlarının altın fiyatlarını da yukarı çekmesi bekleniyor. Uzmanlar gram altının 1000 lira latına düşmesimi ise çok da olası görmüyor.

Öte yandan Alman Deutsche Bank altındaki fiyat beklentisini açıkladı. Bankanın altın uzmanları faizlerdeki artışların altının parayı riskten koruma özelliği dikkate alındığında yükselmesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Bankadan yapılan açıklamaya göre altın fiyatları kademeli olarak artmaay devam edecek ve Haziran 2023'te 2 bin 100 doları bulacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön