20 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında şok iddia! İkinci çöküş geliyor!

Altın fiyatlarında şok iddia! İkinci çöküş geliyor!

Altın fiyatları canlı, güncel ve anlık rakamları gün içerisinde yatırımcı tarafından merakla takip ediliyor. Faiz kararı öncesi altın gram ve ons fiyatı yükselişe geçerken İslam Memiş’ten çarpıcı bir tahmin geldi.



Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yatırımcıların merkezinde olmaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaş gün içerisinde aralıksız altın fiyatlarını yakından takip ederken 25 Ocak Salı günü yatırımcılar “Güncel altın ve dolar kuru fiyatları nedir? Gram altın düşecek mi yükselecek mi? sorularının cevabını araştırıyor. Fed Başkanı Powell’ın yarın yapacağı konuşma sonrasında  gram altın ve ons fiyatı için tahminde bulunan İslam Memiş’ten kritik önemli yorum geldi.

Haber Global'de yer alan habere göre; Fed'in faiz kararını açıklayacağı kritik gün öncesinde Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çarpıcı bir açıklama geldi. Youtube kanalında, “Yüzde 50'yi 10-11 lira bandında, yüzde 25'i 13.30-13.40 lira aralığında alan yatırımcı, kalan yüzde 25 için Fed'i beklemeye devam ediyor. Altın tarafında ise 620-630 lira seviyesinden yüzde 50, 770-780 lira seviyesinden yüzde 25, diğer yüzde 25'i beklemeye devam ediyor" diyen İslam Memiş, yatırımcılara şu tavsiyelerde bulundu:

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön