27 / 04 / 2024

Altın fiyatlarını etkileyecek en önemli veri! İslam Memiş, gram altın için açık açık uyardı

Altın fiyatlarını etkileyecek en önemli veri! İslam Memiş, gram altın için açık açık uyardı

Piyasalarda hareketlilik yatırımcıyı meraklandırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından gram altın için FED uyarısı yapıldı. İşte tüm ayrıntılar...



Dolar ve euro arasındaki makas aralığı açılmaya devam ederken, piyasalar FED'in açıklayacağı faiz kararı önemli bir hal aldı. Fiyatlanmaların başlandığı piyasada gram altında yükselişe geçti. İslam Memiş'ten gram altın için çok önemli tahminler geldi.

ALTIN BASKISI DEVAM EDECEK
Düşüşlerin alım fırsatı doğurduğunu belirten Memiş, FED'in Kasım ayı faiz kararına kadar altında yaşanan baskının devam edeceğini belirtti. Memiş, "Altının ons fiyatı ekim ayını da baskılı kapattı. Fed toplantısına kadar da baskı sürecek. " diyerek yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön