25 / 04 / 2024

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...

Altın kahini açıkladı! Gram altında direnç seviyesi kırıldı, rekora koşuyor! İşte o seviye...

Piyasalarda yukarı doğru yönlü hareketler sürerken İslam Memiş halkı ve yatırımcıları koruk ve paniğe karşı uyardı. "Korku ve panik zarar ettirir" söyleyen İslam Memiş, dolar ve gram altın hakkında çok önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...



Piyasalarda yukarı doğru yönlü hareketler sürerken İslam Memiş halkı ve yatırımcıları koruk ve paniğe karşı uyardı. "Korku ve panik zarar ettirir" söyleyen İslam Memiş, dolar ve gram altın hakkında çok önemli bilgiler verdi.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın için açık açık rakam verdi! Altın bu fiyatı geçerse piyasa altüst olurAltın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalarda meydana gelen yukarı yönlü atakların sıklaşması üzerine Twitter'dan vatandaşları uyardı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön