19 / 04 / 2024

Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! Altın küpelerde yüzde 20 indirim! Koçak altın 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! Altın küpelerde yüzde 20 indirim! Koçak altın 7 Kasım 2022 fiyat listesi

14 ayar altın küpe modellerinin hepsinde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altın sade ve taşlı tüm altın küpe modellerinde kampanya yaptı. Altın küpe almak isteyenler hemen bakın! İşte 7 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.



Koçak altın'da tüm altın küpe modellerinde yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Kadınların en çok sevdiği ve beğenerek kullandığı aksesuar olan küpelerin fiyatları araştırılıyor.

Gerek taşlı, gerekse sade olarak farklı şekiller detasarlanan bu altın küpe modelleri herkes tarafından beğenilerek kullanılıyor. 

Peki Koçak altında altın küpe fiyatları ne kadar? 14 ayar altın küpe fiyatı kaç lira? 14 ayar altın küpe fiyatları kaç TL? İşte Koçak altın fiyat listesi 7 Kasım 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön