18 / 04 / 2024

Altın roket gibi fırladı! İşte 7 ayın rekor seviyesi geldi: 1.700...

Altın roket gibi fırladı! İşte 7 ayın rekor seviyesi geldi: 1.700...

ABD imalat göstergesinin beklentilerin altına düşmesi ve tahvil getirilerinde yaşanan düşüşler sonrasında  roket gibi fırlayarak son 7 ayın rekor yükselişi yaşandı.



ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün roket gibi fırlayan altın fiyatları milyonlarca kişnin takibinde yer alıyor.

 

Gram altın şu dakikalarda alış fiyatı 1024 TL, satış fiyatı ise 1041 TL seviyesinde, çeyrek altın alış fiyatı 1677 TL, satış fiyatı ise 1701 TL, yarım altın 3345 TL, satış fiyatı ise 3400 TL, tam altın alış fiyatı 6683 TL, satış fiyatı ise 6780 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gram altın bir anda fırladı! Piyasa kahini İslam Memiş devamı gelecek deyip tarih zikretti
Gram altın birden 500 TL yükselecek! Uzman isimden hiç duyulmamış tahmin geldi! Net tarih verildi! Herkes hazır olsun
Pusuda bekleyen altın esti gürledi! Herkes elindekileri şimdi bir kenara bıraksın! Hemen altına bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön