16 / 04 / 2024

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarını açıkladı! Gümüş almak isteyenler bakmadan almayın!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarını açıkladı! Gümüş almak isteyenler bakmadan almayın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu açıkladı. Gümüş almak isteyenler bakmadan sakın almayın! İşte o rakamlar...



İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ İÇİN RAKAM VERDİ!

İslam Memiş: ''Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor. 21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok...'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Gümüş alış satış fiyatları kaç TL? 25 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarını açıkladı! Gümüş almak isteyenler bakmadan almayın!

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 25 KASIM 2022 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde aşağı yönlü düşmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün 12,64 liradan alınıp, 13,13 liradan satılıyor. Gümüş ons aifyatı ise 21,29 dolardan değerleniyor.

İslam Memiş'ten gümüş için yeni açıklama geldi! Gümüş fiyatları ne olacak? Elinde gümüş olanlar ters köşe olmayın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön