18 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

Altın fiyatları bugün de, artan tahvil faizleri ve zayıf dolar ile birlikte yatay seyrine devam ediyor. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? 



ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Küresel gelişmelerin eşliğinde altın fiyatları düşmeye devam ederken yatırımcılar altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçip geçmeyeceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili dünya analistelerinden yorumlar gelmeye devam ediyor.
“Fed’in şahinliğinin artık büyük oranda fiyata yansıdığını düşünüyorum” diyen Precious Metals Insights Genel Müdürü Philip Klapwijk, “Bununla birlikte, faizler yükselirken ve dolar güçlü kalmayı sürdürürken altın fiyatlarında kısa vadede büyük bir toparlanma yaşanması ihtimali sınırlı görünüyor” değerlendirmesini yaptı.

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic de Merkez Bankası’nın son 40 yılın en yüksek seviyesinde seyreden enflasyonu  engellemeye odaklandığını tekrarladı. Tahvil getirileri de Eylül ayı ABD konut rakamlar ve bugün yayımlanacak Fed’in Bej Kitabı öncesinden birkaç yılın en yüksek seviyelerine yakın işlem gördü.

 Altın yatırımcıları için bir umut bekleniyor! Altın fiyatları yükselecek mi?

ONS VE GRAM ALTIN

Ons altın dün 1664 dolardan işlem görürken ons altın bugün 1647 dolara kadar geriledi. Altın fiyatalarındaki düşüş bugünde devam ediyor. Gram altın bugün 1003  liradan işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı 1645 TL, yarım altın 3288 TL, tam altın 6551 TL, Ata altın ise 6720 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Altın darmaduman oldu! Altındaki kara haberi duyanlar yerinden kıpırdayamadı! Hemen son dakika rakamlarına göz atın!

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın fiyatları resmen dibi boyladı! Elinde 1 gram bile altını olanlar kırmızı alarm! 19 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Geri Dön