16 / 04 / 2024

Çılgın tahminlerin ekonomisti altın için zirveyi gösterdi. Altın yatırımcıları için çok kritik uyarı

Çılgın tahminlerin ekonomisti altın için zirveyi gösterdi. Altın yatırımcıları için çok kritik uyarı

Daha önce altın konusunda yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Cihat Çiçek, altın yatırımcıları için yeni tahmin ve tavsiyelerde bulundu. Piyasalar Çiçek’i daha önceki tahmininde haklı çıkarırken yeni tahmini de yine “Uçuk” olarak yorumlandı.



Daha önce yaptığı çılgın tahminlerle adından söz ettiren ünlü ekonomist Cihat Çiçek, yeni bir tahminle daha ortaya çıktı.

Altın piyasasının çok daha düşük olduğu ve gram altının 400 lira olduğu dönemde gram altının 900 TL bandını geçeceğini söylemesinin ardından alay konusu alan Çiçek’i zaman haklı çıkarırken yaptığı yeni tahmin de “uçuk” olarak yorumlandı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön