28 / 03 / 2024

Altın yıla damgasını vurdu! Böylesi ilk kez görüldü! Dört haftanın zirvesinde 

Altın yıla damgasını vurdu! Böylesi ilk kez görüldü! Dört haftanın zirvesinde 

Üç hafta üst üste yükselen altın fiyatları yeni haftanın son gününde de değer kazanmaya devam ediyor. Altın bu haftaki yükselişine devam etmesi ile yıla damgasını vurdu. Böylesi ilk kez görüldü...



4 HAFTANIN ZİRVESİNDE

ABD enflasyon rakamları beklentilerin altında gelmesi ile dolar sakin seyrine devam etti ve altın 4 haftanın zirvesine yükseldi. Fed'den gelen açıklamalardan sonra gerilse de hafta boyunca yükseliş trendine devam etti.

ALTINDA YÜKSELİŞ HIZLANDI 

ABD enflasyon verilerinin düşük gelmesi Fed'in faizleri önceki aylarda olduğu gibi artırtmasına engel oldu ve altın 4 haftalık en yüksek yükselişine ulaştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön