23 / 04 / 2024

Altın yıla damgasını vurdu! Böylesi ilk kez görüldü! Dört haftanın zirvesinde 

Altın yıla damgasını vurdu! Böylesi ilk kez görüldü! Dört haftanın zirvesinde 

Üç hafta üst üste yükselen altın fiyatları yeni haftanın son gününde de değer kazanmaya devam ediyor. Altın bu haftaki yükselişine devam etmesi ile yıla damgasını vurdu. Böylesi ilk kez görüldü...



ONS ALTINDA SON DURUM

Haftanın son işlem gününde 1794 dolar seviyesinin üzerinde işlem gören ons altın şu dakikalarda 1785 dolar üzerindeki seyrine devam ediyor.

Güne 1.032 liradan başlayan gram altın ise gün içerisinde en düşük 1030 lira, en yüksek ise 1036 lira seviyeleri kaydedildi.

 Altın yıla damgasını vurdu! Böylesi ilk kez görüldü! Dört haftanın zirvesinde 

ZİRVEYE ULAŞTI

ABD enflasyon verileri açıklandıkrtan sonra ons altında gerçekleşen yükselişin etkisiyle birlikte gram altın fiyatı 1043 liraya ulaşarak 2 ayın zirvesine çıkmıştı.

Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları ne kadar? Gram altıni, çeyrek altın, tam altın kaç TL? iŞTE SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 12 AĞUSTOS 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön