25 / 04 / 2024

Altında kafa karıştıran kritik gelişme! Şimdi altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? Herkes bu habere odaklandı

Altında kafa karıştıran kritik gelişme! Şimdi altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? Herkes bu habere odaklandı

Altın fiyatlarının, Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ile art arda ikinci haftayı da düşüşle kapatması bekleniyor. Peki altın fiyatları şimdi düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler...



KRİTİK ALTIN ANALİZİ

Dinamik Yatırım  altın fiyatları ile ilgili şu analizi yaptı: "Altın, 1829 direnç seviyesi altında işlem görmeye devam ediyor. Bu seviyenin  altında 4 saatlik bar kapanışlarına devam etmesi halinde satış baskısı devam edebilir. Bu durumda ilk destek seviyemiz 1805 olacaktır. Olası, 1829 seviyesi üzerindeki fiyat oluşumlarında ise 1854 direnç seviyesini izliyor olacağız."

Altında kafa karıştıran kritik gelişme! Şimdi altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? Herkes bu habere odaklandı

ALTIN SERT DÜŞEBİLİR

IKON Menkul tarafından yapılan açıklamada ise; "Ons Altın düşen fiyat kanalı içinde kalmaya devam ediyor ve kanalın üst bandına yaklaştıkça buradan geri çekiliyor. Dün itibariyle tekrar 1836’nın aşağısına geldi ve 1822 seviyesinde. Hemen altında Mayıs ve Haziran ortası test edilmiş olan 1809 desteği var ve burası oldukça önemli. Eğer kırılırsa düşen kanalın altına doğru daha derin düşüşler görebiliriz. Olası tepkilerde kanalı yukarı kırdığını teyit etmemiz için günlük mum kapanışı ya da 1852 üzerinde birkaç adet dört saatlik mum kapanışı görmemiz gerekecek." ifadelerini kullandı.

Altında son dakika! Yükseliyor! Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar? İşte 24 Haziran 2022 güncel altın fiyatları

Gram altında doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Bunu yapan çok büyük zarar ediyor! Tokat gibi açıklama...

Altın fiyatları yükseliyor! Yatırımcılar pür dikkat! İşte 23 Haziran gram, çeyrek ve tam altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön