26 / 04 / 2024

Altında kafa karıştıran kritik gelişme! Şimdi altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? Herkes bu habere odaklandı

Altında kafa karıştıran kritik gelişme! Şimdi altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? Herkes bu habere odaklandı

Altın fiyatlarının, Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ile art arda ikinci haftayı da düşüşle kapatması bekleniyor. Peki altın fiyatları şimdi düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler...



Altın fiyatları geçtiğimiz hafta Fed'in faiz kararından sonra düşüşe geçti. Ardından tekrar yukarı yönlü hareket eden altın, dalgalanmaya devam ediyor. 

Altın, Jerome Powell'ın enflasyon  “kayıtsız şartsız” kontrol altına alma sözünü vermesinin ardından Fed’in sıkılaşma politikasına yönelik fiyatlamalar nedeni ile peş peşe ikinci haftalık düşüşüne doğru ilerliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön