19 / 04 / 2024

Altında kritik tarih açıklandı! Gram altın ve ons altında büyük sıçrama geliyor!

Altında kritik tarih açıklandı! Gram altın ve ons altında büyük sıçrama geliyor!

Analistler, Fed'in bu haftaki toplantısını işaret etti ve gram ile ons altın için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...



Süper güç ABD’de dünya genelinde yükselen enflasyona karşı sıkışmış bir halde. ABD’de son 41 senenin zirvesini gören enflasyon, ABD Merkez Bankası’nın (FED) harekete geçmesine neden oldu ve faiz artırım sinyalleri güç kazandı. Altın fiyatlarında ise bu haberlerle beraber baskılanma arttı. Analistler, Fed'in bu haftaki toplantısını işaret etti ve gram ile ons altın için çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Altında kritik tarih açıklandı! Gram altın ve ons altında büyük sıçrama geliyor! 

1850 dolar seviyelerinde sıkışan ons altın, yükselen enflasyon oranlarıyla baskılandı. Analistler ons altının bu seviyelerde kalmayacağına dikkat çekerek, sıçrama yapacağı tarihi açıkladı. 

Peki altın fiyatları ne olacak? Gram altın, çeyrek altın yükselecek mi düşecek mi? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön