19 / 04 / 2024

Analistler çekmecedeki tahminlerini değiştirdi! İşte dolar hakkında ürküten yeni tahmin

Analistler çekmecedeki tahminlerini değiştirdi! İşte dolar hakkında ürküten yeni tahmin

Dolar TL'nin bugün yeniden 16 sınırına dayanmasının ardından analistler de tahminlerinde güncelleme yaptı. Analistler, mevcut durumun devam etmesi durumunda doların 17 TL bandını göreceğini düşünüyor.



Vatandaşların ve yatırımcıların gözü, doların nasıl bir şekilde seyir alacağında. Dolrar bugüne de yüksek başladı. Şu sıralarda ise 15.90 TL dolaylarında bulunuyor.

ANALİSTLER TAHMİN GÜNCELLEDİ

Doların, beklenenden daha hızlı bir şekilde 16 TL sınırına ulaşmasının ardından analistler de ellerindeki tahminlerini güncellemek zorunda kaldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön