19 / 04 / 2024

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş uyarı: Altın o tarihte patlayacak hemen pozisyon alın

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş uyarı: Altın o tarihte patlayacak hemen pozisyon alın

Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından analistlerden de art arda uyarılar geldi. Analistler, altın fiyatlarının yükseleceği tarihe işaret ederek, yatırımcıların pozisyon alması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.



FIRSAT KOLLAMAYA DEVAM 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasalara ilişkin yaptığı değerlendirmede “Gram altın/TL’de 1020-1040 aralığında dalgalanma yaşandı. Daha alt rakamlardan almak için fırsat kollamaya devam ediyoruz.

Ağustos içinde düşüşleri teknik olarak beklemeye devam edeceğiz, ülke ekonomisine de kazançlı bir şekilde destek vermeyi sürdüreceğiz. Borsa’ya geçiyoruz dolar satıp, tekrar TL’yi de koyduk, bekliyoruz.

EYLÜL VE EKİM AYINDA FİYATLAR YÜKSELECEK

Eylül ayı itibarıyla hem altın ve gümüş hem de kripto paralarda patlama olacak. Eylül ve ekim çok kritik. Yüksek tansiyon olacak, jeopolitik riskler artmış olacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön