25 / 04 / 2024

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.



AND Pastel’de, her sene merakla beklenen ve yoğun ilgi gören ‘Bitmeyen Cuma’ kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere benzersiz bir fırsat sunuluyor. Bu sene 3. defa gerçekleştirilecek olan ve gayrimenkul sektöründe bir ilk olan Bitmeyen Cuma kampanyası ile bugüne kadar toplam 60 konut satıldı.

Kampanya kapsamında sadece seçili 15 dairede; 27, 28 ve 29 Kasım 2020 tarihleri arasında yüzde 15’e varan indirimler uygulanacak. Her gün seçili 5 yeni daire indirimli fiyatlarla AND Pastel satış ofisinde satışa çıkarılacak. Üç gün boyunca devam edecek kampanyaya oturuma hazır ve hemen tapu teslim 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden, bahçeli veya balkonlu toplam 15 daire dahil olacak.


Seçili 15 daire, yüzde 15’e Varan İndirimlerle

Alışveriş günlerine özel olarak yılda bir kez düzenlenen kampanya, 27 Kasım tarihinde başlayacak. Sadece 3 gün ve 15 seçili daire için geçerli olacak yılın bu son büyük indiriminde, satışta olan dairelerin özellikleri, kat planları gibi birçok bilgiyi öğrenmek ve satıştaki daireleri görmek için AND Pastel satış ofisi ziyaret edilebilir veya 0850 393 40 00 numaralı çağrı merkezinden gerekli bilgi alınabilir.

Web: www.andpastel.com


Geri Dön