25 / 04 / 2024

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın yol sorunu TBMM gündeminde!

Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarında yaşanan sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..



Ankara Polatlı nın yol sorunu TBMM gündeminde!


CHP  Ankara  Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'nın mahalle içi yollarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a sordu.

Gök, önergesinde "Ankara, Polatlı İlçesi Mahalleleri'nin yerleşim içinde bulunan ve dış bağlantı yolları harap haldedir. Son bir yıl içerisinde yol düzenlemesi için dökülen soğuk asfalt malzeme kısa süre içinde bozulmuş, üzerinde yürümenin dahi mümkün olmadığı yolların yapımı için herhangi bir adım atılmamıştır. Polatlı'da ikamet eden yurttaşlarımız konuya ilişkin müracaatlarının sonuçsuz kaldığını belirtmekte, ilgili mercilerin sorunlarını çözmesini beklemektedir." dedi.

Gök'ün soruları

1- 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında Polatlı Mahalle içi yollara ve bağlantı yollarına kaç kilometre uzunluğunda soğuk asfalt dökülmüştür?

2- 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarında Polatlı Mahalle içi yollara ve bağlantı yollarına kaç kilometre uzunluğunda sıcak asfalt dökülmüştür?

3- Polarlı'nın sert iklim koşulları sebebiyle uzun ömürlü kullanıma uygun olmayan soğuk asfalt malzemesinde neden ısrar edilmektedir?

4- Polarlı mahalle içi ve grup yollarının kalıcı olacak malzeme ve yöntemlerle yapılması için yürütülen çalışmalar nelerdir?

 


Geri Dön