24 / 04 / 2024

Ankara'da gündem kentsel dönüşüm!

Ankara'da gündem kentsel dönüşüm!

Altındağ ve Mamak’ın belediye başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Görüşmelerin gündemi "kentsel dönüşüm" oldu.



Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre;  İki ilçenin sorunları üzerine yapılan görüşmenin ilk gündem maddesini Mamak ve Altındağ'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları oluşturdu.

 

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Mustafa Tuna'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyarette başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere ilçemize dair bazı sorunlar üzerine istişarelerde bulunduk." diye açıklama yaptı. 

 

Tiryaki sözlerine şöyle devam etti "Görüşmenin ardından Başkan Mustafa Tuna ile daha detaylı bir toplantı yapma kararı aldık. Çok yakın bir zamanda tekrar bir araya gelerek Altındağ sınırlarında Büyükşehir Belediyesi'ni de ilgilendiren konularda toplantı yapmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, kısa ve verimli bir görüşme olduğunu belirterek, "Bizim Mamak'ta devam eden Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili görüştük. Büyükşehir'in ilçemizde devam eden projeleri hakkında konuştuk. Sayın Başkanımız ortak akıl ve mantık çerçevesinde sorunların çözüleceğini belirtti. Zaten başkanımız ileride ilçeleri tek tek dolaşacağını belirtti"

 


Geri Dön