26 / 04 / 2024

Antalya Kaş'te kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündeminde!

Antalya Kaş'te kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kadastro şefliğinin kapatılmasına ilişkin soru önergesi verdi. Bahşi, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Bahşi ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim'' diye konuştu. 

Bahşi, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Antalya Kaş ilçesinde hizmet veren Kadastro şefliği kapatılmış ve Antalya'nın batı ilçeleri olan Kaş, Finike, Kumluca ve Demre Finike'de bulunan Kadastro Müdürlüğüne mecbur hale getirilmiştir. Daha sonra Finike ilçesindeki kadastro mühendisi merkeze çekilerek o bölgedeki vatandaşlar daha da mağdur edilmiştir.''

Antalya Kaş te kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündeminde!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi'nin soruları:
1-Kaş ilçesindeki Kadastro şefliğinin kapatılmasının sebebi nedir? 
2-Kaş ilçemizden 100 km uzaklıktaki Finike ilçesine gitmek zorunda olan vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için bir çalışmanız olacak mıdır? 
3-Finike ilçesinde bulunan kadastro müdürlüğü personel sayısını arttırmayı düşünüyor musunuz?

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön