29 / 03 / 2024

Arçelik’ten profesyonel ısıtma sistemleri!

Arçelik’ten profesyonel ısıtma sistemleri!

Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.



Profesyonel iklimlendirme ürünlerindeki başarısını ısıtma sektörüne taşıyan Arçelik önceden ürün gamında olan kombi ailesini ve hizmetlerini sektör beklentileri çerçevesinde yeniledi.  Müşterilerinin ihtiyaçları çerçevesinde yüksek kapasiteli, kaskat çalışma özellikli Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar da Arçelik İklimlendirme ve Enerji Çözümleri ürün ailesine alındı.


Tam yoğuşmalı, %108,9 verimli ve çok düşük baca gazı sıcaklık ve emisyon değerlerine sahip olan Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar; geniş bir kapasite aralığında pazara sunuldu. Bu ürünler, yüksek modülasyon oranı ile 17 kW kapasiteden tek bir sistemde 3.000 kW kapasitesine kadar çalışabiliyor.


Patentle korunan, baca gazı tarafında paslanmaz çelik ve su tarafında bakır malzemeden imal edilmiş olan bi-metal yanma odası eşanjörü; çok yüksek bir termal iletkenlik sağladığı gibi oluklu boru formu ile çok geniş bir ısı transfer yüzeyi sunuyor. Bu geniş eşanjör yüzeyi sayesinde Arçelik markalı kazanlar sektördeki en kompakt boyutlara sahip. Yine yay formundaki bu oluklu eşanjörün, termal gerilimleri yanma odası içinde hareket ederek absorbe etmesi ile çıkış ve dönüş suyu sıcaklıkları arasında 30 derecelik bir fark yaratılması mümkün. Bu sıcaklık farkı çok düşük sıcaklıklarda dönüş suyu alabilme imkanı da sunuyor. Bu durum ise yoğuşmayı arttırarak verimliliği daha da yukarı noktalara taşıyor.


Arçelik, yüksek verimli Condense Plus duvar tipi yoğuşmalı kazan ailesini, satış teşkilatı ve tüketicilere 6 Mayıs tarihinde Beşiktaş Vodafone Arena’da düzenlenen bir lansman toplantısı ile tanıttı. 7 Mayıs tarihinde ise tüm satış teşkilatı ile yeni profesyonel ısıtma ürün gamı ile ilgili stratejilerini paylaştı. Yüksek verimli, profesyonel ısıtma ürün ailesini daha da genişletmeyi planlayan Arçelik, bu ürün ailesini internet üzerinden bulut tabanlı bir yazılım ile bina otomasyon sistemleri ile ek bir modül ihtiyacı olmadan entegre edilebiliyor.


Arçelik Condense Plus serisi yüksek verimli duvar tipi yoğuşmalı kazanlar Arçelik Tüketici Hizmetleri güvencesinde pazara sunuldu.



Geri Dön