23 / 04 / 2024

Arena Park Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

Arena Park Ramazan etkinlikleri devam ediyor!

ArenaPark AVM iftar öncesi ve iftar sonrası renkli etkinliklere imza atıyor. Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli isimleri ziyaretçisiyle buluşturan ArenaPark, 28 Temmuz’da Kahraman Tazeoğlu’nu, 29 Temmuz’da da Nihat Hatipoğlu’nu ağırlıyor...



ArenaPark’ta Ramazan eğlenceleri tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Karagöz-Hacivat, kanto, kukla tiyatrosu ve jonglör gösterisinin de aralarında bulunduğu renkli etkinliklere imza atan ArenaPark, birbirinden değerli isimleri de ziyaretçisiyle buluşturuyor. ArenaPark,  28 Temmuz’da Kahraman Tazeoğlu’nu, 29 Temmuz’da da Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu ağırlıyor. 


Ramazan ayı için özel bir program yapan ArenaPark’ta iftar öncesi ve iftar sonrası iki farklı etkinlik düzenleniyor.  Davullu manidar, palyaço ile yarışmalar, karaoke, tahta bacak avm turu, Pamuk Prenses ile yüz boyama gibi etkinlikler iftar saatinden önce ArenaPark’a gelenleri bekliyor. İftar sonrası ise ArenaPark’a gelenler eğlenceye doyuyor. Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz, kanto, kukla tiyatrosu ve jonglör gösterisinin de aralarında bulunduğu pek çok etkinlik ArenaPark ziyaretçisini bekliyor.


Açık havada iftar 


Yarı açık mimarisiyle ziyaretçilerine açık havada iftar keyfi sunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan ayında birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. 28 Temmuz Pazar günü saat 21:30’da Kahraman Tazeoğlu şiir dinletisiyle ArenaPark’ta sevenleriyle buluşurken, 29 Temmuz Pazartesi günü saat 22.00’de ise ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ArenaPark ziyaretçileriyle biraraya geliyor.  




Geri Dön