29 / 03 / 2024

Armutlu Panaroma Cafe açılış için gün sayıyor!

Armutlu Panaroma Cafe açılış için gün sayıyor!

Armutlu Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Panaroma Cafe 4 aydır süren çalışmaların ardından Ramazan Bayramı sonrasında açılıyor. Kafe vatandaşlar ve turistler için oturup vakit geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlandı.



Armutlu Belediyesi'nin önemli projeleri arasında yer alan Panaroma Cafe ilçeyi yukarıdan gören hakim bir nokta üzerinde kuruldu. Yaklaşık 4 aydır çalışmaları devam eden Panaroma Cafe ilçede yaşayan vatandaşlar ve tatil amacıyla gelen turistler için oturup vakit geçirilebilecek bir mekan olarak tasarlandı. İçerisinin modern ve geniş yapısı ile Armutluya yakışan bir yere dönüşen Panaroma Cafe'de artık son rötuşlar yapılıyor. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan Cafe'nin Ramazan Bayramında vatandaşların hizmetine sokulması hedefleniyor. 



Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ise, "Panaroma Cafe gece gündüz Armutlunun güzelliğini, denizi ve ilçenin doğasını izleme imkanı sunan hakim bir konuma sahip. Çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi. Kısa süre içerisinde açılmasını hedeflediğimiz bu cafe şimdiden halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Yalova 



Geri Dön