29 / 03 / 2024

Askon ve Eminevim işbirliği yaptı!

Askon ve Eminevim işbirliği yaptı!

Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği Konya Şubesi ( ASKON ) ve EMİNEVİM iş birliği ile Tanıtım organizasyonu gerçekleştirdi. Program ASKON Üyelerinin ve İdari Personellerinin katılımıyla gerçekleşti.



ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım'ın açılış konuşmasından sonra söz alan Emınevim Bölge Müdürü Sadık Sağol konuşmasını yaptı. 


Sadık Sağol konuşmasında; 2005 yılına kadar otomobil alımında kullanılan el birliği sistemi. 2003 yılından itibaren ev sahibi olmak isteyen ailelerin istifadesine sunulmuştur. Eminevim el birliği sisteminin uygulamasında, tıpkı altın gününde olduğu gibi ev sahibi olmak isteyen insanlar bir araya gelerek bir grup oluşturuyorlar Her birey ödeyebileceği taksitleri kendisi belirtiyor. Sistem faizsiz bir şekilde işliyor. Grupta bulunan müşteriler her ay sırasıyla ev sahibi oluyorlar. Teslim tarihi gelen müşteri evini istediği yerden kendisi beğenip alıyor. 

Emirıevim sisteminin en önemli ö/elliklerinden bin de. müşteriler teslim tarihinde satılık herhangi hır evi. müteahhit terden veya emlakçılardan alabiliyorlar. Bu uygulama ile Eminevim tüm Türkiye'ye hitap edebilen konul firması özelliğini de taşıyor. 


Bu uygulamanın yanı sıra müşteri isterse teslim tarihi geldiğinde Eminevim tarafından üretilen konutlardan da alabiliyor. El birliği sisteminin Bölge Müdürü SadıkSağol, "Eminevim sistemi hepimizin yakından bildiği ve yüzyıllardan ben kültürümüzde olan yardımlaşmadır ". 

Biz uyguladığımız sisteme El birliği sistemi diyoruz. İnsanların bir araya gelerek ihtiyaçlarını yardımlaşma ve dayanışma ile çözdükleri bir sistem. 

Ev ya da otomobil ihtiyacı olan kişileri bir araya getirivonız ve sırayla hepsinin otomobil ve ev sahibi olmalarını sağlıyoruz. Halk arasında yapılan altın günlerinin modernize edilmiş hali diyebiliri/. Bu sistemde faiz yok. 

Herkes aylık taksitlerim ödüyor ve o ay ortada toplanan para ile o kişiler arasından hır tanesi evini veya otomobilini alıyor. Sıralama noter huzurunda yapılıyor Düşünün, altın gününde her ay toplanan altınlar o ay sırası gelen kişiye veriliyor bizde de durum aynı. diyen Sağol, bu sisteme her geçen gün yeni özellikler ve kolaylıklar eklediklerini vurguluyor Her hafta farklı il ve Tapu teslimi yapılıyor. Eminevim. her hafta farklı il ve ilçelerde ev sahibi olmaya hak kazanmış müşterilerine düzenlediği törenlerle tapularını teslim ediyor. 


Geçtiğimiz haftalarda Gaziantep, Isparta, Denizli ve Malatya'da geniş katılımlı törenler düzenleyerek ev almaya hak kazanan müşterilere tapuları şirket yetkilileri tarafından teslim edildi. Arlık vadenin ortasında şirket tarafından finansman sağlanıyor ve kalan müşterilerinin ödemeleri şirket tarafından yapılmaktadır. Bu program sonrasında 2014 yılı sonuna kadar ASKON üyelerine ve çalışanlarına ASKON Şube sekreterliğinden alacakları belge ile organizasyon bedellerinden özel indirimler uygulanacaktır'' dedi. Detaylı bilgi almak Üzere Eminevim Konya ofislerine misafirler davet edildikten sonra program sona erdi.


Konya Postası


Geri Dön