24 / 04 / 2024

Konya Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği

Konya Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği

Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği Konya Şubesi ( ASKON ) ve EMİNEVİM iş birliği ile Tanıtım organizasyonu gerçekleştirdi. Program ASKON Üyelerinin ve İdari Personellerinin katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Aselsan, Konya'da 4 katlı okul inşa edecek!

Konya’da Aselsan Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edilmesi için protokol imzalandı. Okulun 2022 yılında eğitime kazandırılması planlanıyor.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Konya'daki Kuva-yı Milliye Karargâhı olan konakta çökme tehlikesi!

1919'da Anadolu’nun birçok beldesine kurulan Kuva-yı Milliye karargâhlarından birisi olan Konya’nın Beyşehir ilçesindeki karargâh çökme tehlikesiyle karşı karşıya. 

İbrahim Beşir'den esnafın kiralarının ertelenmesi önerisi!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir, esnafın kiralarının ertelenmesini önerdi.

Konya-Karaman YHT'nin test sürüşleri yıl sonu başlıyor!

İç Anadolu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak Konya-Karaman-Mersin hızlı tren hattının ilk etabı olan Konya-Karaman bölümünün test sürüşleri bu yıl sonunda başlıyor.

Türkiye ve Rusya arasında inşaat alanındaki çalışmalar artırılmalı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ile Rusya arasında inşaat alanındaki işbirliğinin arttırılırsa ülkeler arasındaki ticaret hedefinin 100 milyar dolarlık ulaşabileceğini dile getirdi.

Gine'nin 100 bin konut talebi somutlaştırılacak!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın, ASKON tarafından düzenlenen iftarda açıklamalar yaptı. Aydın, 'İlk etapta Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin TOKİ modeli ile ülkesinin ihtiyacı olan 100 bin konuttalebini somutlaştıracağız.' dedi.

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Konya Payitaht Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilenPayitaht Müzesi, Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’da ecdadın hatıralarını gelecek nesillere aktaracak.

Payitaht Müzesi Konya’ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’da ecdadın hatıralarını yaşatacak Payitaht Müzesi inşaatında incelemeler yaptı.

Konya Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği Haberi

Konya Anadolu Aslanları iş Adamları Derneği

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım'ın açılış konuşmasından sonra söz alan Emınevim Bölge Müdürü Sadık Sağol konuşmasını yaptı. 


Sadık Sağol konuşmasında; 2005 yılına kadar otomobil alımında kullanılan el birliği sistemi. 2003 yılından itibaren ev sahibi olmak isteyen ailelerin istifadesine sunulmuştur. Eminevim el birliği sisteminin uygulamasında, tıpkı altın gününde olduğu gibi ev sahibi olmak isteyen insanlar bir araya gelerek bir grup oluşturuyorlar Her birey ödeyebileceği taksitleri kendisi belirtiyor. Sistem faizsiz bir şekilde işliyor. Grupta bulunan müşteriler her ay sırasıyla ev sahibi oluyorlar. Teslim tarihi gelen müşteri evini istediği yerden kendisi beğenip alıyor. 

Emirıevim sisteminin en önemli ö/elliklerinden bin de. müşteriler teslim tarihinde satılık herhangi hır evi. müteahhit terden veya emlakçılardan alabiliyorlar. Bu uygulama ile Eminevim tüm Türkiye'ye hitap edebilen konul firması özelliğini...