28 / 03 / 2024

Assan Gayrimenkul'e En İyi İşyeri ödülü!

Assan Gayrimenkul'e En İyi İşyeri ödülü!

Aon Hewitt tarafından açıklanan En İyi İşyerleri- 2015 araştırmasında, Kibar Grubu şirketlerinden Assan Gayrimenkul, Türkiye’nin “En İyi İşyeri” sıralamasında yer almayı başararak ödüle layık görüldü.



Bağımsız çalışan görüşlerine dayanan araştırmada; çalışan bağlılığı, liderlik, performans kültürü ile işveren markası kriterleri esas alınıyor. Çalışan bağlılığını ölçen, alanındaki en prestijli ve güvenilir araştırmalardan biri olarak bilinen Aon Hewitt Best Employers araştırmasının sonuçlarına göre, Assan Gayrimenkul’un en güçlü görüldüğü ve çalışanlarının memnuniyet düzeyinin en yüksek olduğu alanlar üst yönetim, iş aktiviteleri, başarı hissi ve marka gücü şeklinde sıralandı.


Kibar Grubu’nun tüm şirketlerinde uygulanan insan kaynakları politikalarının başarısının bir göstergesi olarak Assan Gayrimenkul’un kazandığı bu ödül, holdingin çalışan memnuniyetine ve insani değerlere verdiği önemin de güçlü bir göstergesi.


Ödülle ilgili olarak değerlendirmelerini paylaşan Assan Gayrimenkul Genel Müdürü Cem Çakaralır, “Çalışanlarımızın değerlendirmeleriyle kazandığımız bu ödül bizim için her şeyden daha kıymetli. Tüm Kibar Grubu şirketlerinde olduğu gibi Assan Gayrimenkul için de en kıymetli kaynağımız çalışanlarımızdır. Bizim şirket politikalarımızda, çalışanlarımızın bağlılığı, şirket hedeflerine inancı önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. Bu araştırmada aldığımız ödül için çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.


Araştırmaya göre, Assan Gayrimenkul çalışanları, şirketin en değerli varlığı olarak üst yönetimi görüyorlar. Üst yönetimin işle ilgili doğru kararlar aldığını, yöneticilerinin uzmanlığına güvendiklerini belirten çalışanlar, yöneticilerinin erişilebilirliğini, bilgi paylaşımına ve iletişime açık olmalarını da memnuniyeti artıran unsurlar olarak ifade ediliyorlar. Şirketin çalışanlara verdiği sözleri tutması da üst yönetimin bu kategoride öne çıkan özellikleri arasında gösteriliyor.


Araştırma, çalışanların günlük işlerinden keyif aldıklarını, başarı ve takdir duygusunu hissettiklerini de ortaya koyuyor. Assan Gayrimenkul’un geleceğine güvendiklerini belirten çalışanlar, kendilerini ve kariyerlerini güvende hissettiklerini, şirketin parçası olmaktan gurur duyduklarını belirtiyorlar.


Geri Dön