29 / 03 / 2024

Avustralya Victoria'daki 2 bin evsize kalıcı konut sağlanacak!

Avustralya Victoria'daki 2 bin evsize kalıcı konut sağlanacak!

Victoria Eyalet Hükümeti tarafından yapılan açıklamada, otellerde ikamet ettirilen yaklaşık 2 bin evsize, uzatılan sürede devamlı ikamet edecekleri kalıcı konut sağlanacağı bildirildi.



Avustralya’da son 24 saat içerisinde 744 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısı konuldu, 13 kişi hayatını kaybetti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu rakamlar salgının başladığı tarihten bu yana bir günde kaydedilen en yüksek can kaybı ve vaka sayısı şeklinde kayıtlara geçti.

Vaka sayıları ve can kaybının hızlı bir biçimde arttığı Victoria eyaletinde son 24 saatte 723, Yeni Güney Galler’de (NSW) 18, Queensland eyaletinde 3 kişi Kovid-19'a yakalandı. Melbourne’da 13 kişi virüs sebebiyle hayatını kaybetti.

Açıklanan bu rakamlar ülkede virüsün ilk ortaya çıktığı tarihten bu yana bir günde görülen en yüksek can kaybı ve vaka sayısı oldu.

- Victoria’daki evsizlerin otellerde kalış süresi uzatıldı

Avustralya’nın koronavirüsten en fazla etkilenen eyaleti konumuna gelen Victoria’da virüsün başlaması sonrasında otellere yerleştirilen evsizlerin, virüsten etkilenmemeleri için 2021 Nisan'a kadar otellerde kalacağı açıklandı.

Victoria Eyalet Hükümeti tarafından yapılan açıklamada, otellerde ikamet ettirilen yaklaşık 2 bin evsize, uzatılan sürede devamlı ikamet edecekleri kalıcı konut sağlanacağı da bildirildi.

Los Angeles'ta evsiz oranı arttı!


Geri Dön