25 / 04 / 2024

Ayçiçek yağında korkunç tablo! Uzmanlar 'Marketlere yağ bile gelemez' diyerek ürküten senaryoyu paylaştı

Ayçiçek yağında korkunç tablo! Uzmanlar 'Marketlere yağ bile gelemez' diyerek ürküten senaryoyu paylaştı

Ayçiçek yağıyla ilgili küresel fiyat endeskleri açıklandı. Bitkisel Yağ Fiyat Endeksi yüzde 23.2 arttı. Rusya ve Ukrayna'nın küresel ihracatın yüzde 80'ini gerçekleştirdiğini belirten uzmanlar, "Savaş durmazsa daha da kötü olacak" diyor.



"SAVAŞ DURMAZSA DAHA KÖTÜ OLACAK"

Sektörel kaynaklar ise savaşın acilen durması gerektiğini aksi takdirde vatandaşların markette yağ bulamayacağını belirtiyor. Yağ bulunsa bile bu yağların fiyatının çok yüksek olacağı belirtiliyor. Çünkü Ukrayna'da ekim alanları savaş nedeniyle boş kalmış vaziyette, Rusya ise uygulanan yaptırımlar nedeniyle mal gönderemiyor.

Kamu müteahhitleri fiyat farkı çözümü bekliyor! Son hesaplama beklentileri karşılamadı

İşsizlik ödeneği 2022 ne kadar? İşsizlik ödeneğini kimler alabilir?

Marketlerde yakın zamanda göreceksiniz! Bir ürüne daha büyük zam geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön