04 / 05 / 2024

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...



Eşsiz doğası ve ulaşım bağlantıları nedeniyle bölge daha çekici hale geliyor ve altyapı çalışmaları artıyor. Doğalgaz inşaatının hızla ilerlediği bölgelerde, daha fazla insanın yazlıklardan uzakta yaşayacağına inanıyoruz. 

Öte yandan Orta Avrupa'dan Romanya'ya, Polonya'ya, Macaristan'a, Çekoslovakya'ya ve Yunanistan'dan Ege Denizi'ne ulaşım kolaylaştı. Otoyolun açılması ulaşımı kolaylaştıracak ve yabancı turistlerin bu alana daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor. Son zamanlarda yabancı plakalı araç sayısının arttığını yerel halk tarafından belirtiliyor. Son dönemde komşu Avrupa ülkelerinde euro ve otoyol yatırımlarının artması bölgeye olan ilgiyi de artırdı. 

Çanakkale-İzmir Yolu Yolun önemli bir parçası olan Ayvacık-Küçükkuyu noktasındaki otoyol ve tünelin tamamlanması büyük bir turizm potansiyeli getirecek. Hepsiemlak Müşteri İlişkileri ve Satış Direktörü Engin Sezer, Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan ana yolun tamamlandığını ve Çanakkale Köprüsü'nün bir uzantısı olan Aivaçuk-Küçükyu güzergahının ilgi görmeye devam ettiğini söyledi. Sezer, yatırımların ev ve arsa fiyatlarını rekor seviyelere çekmesinin beklendiği için bölgenin yatırımcılardan büyük ilgi gördüğünü vurguladı.

Dükkan arayanlar dikkat! Çanakkale de büyük fırsat! 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı!

Ardından Sezer, “Trakya ve Batı Anadolu’dan Ege’ye mesafeyi 4 saat’e düşürerek ulaşımı hızlandıran ve güvenli hale getirilen Çanakkale Köprüsü, devamındaki otoyol ve tüneller bölgenin turizm, ticaret ve sosyoekonomik durumunu yukarıya taşıyacak. Site üzerinden yapılan araştırma verilerine baktığımızda sezonluk kiralık yazlıklar dışında da konut arayışının yoğunlaştığını görüyoruz. Bu durum bize bu bölgenin yaz ve kış konaklamak isteyenler için alternatif bir seçenek olduğunu gösteriyor. Bununla beraber bölge ticaret için de yatırım yapılacak önemli bir lokasyon halini aldı. Özellikle yabancı yatırımcı ilgisi hızla artıyor. Dolayısıyla bölgede ki mevcut yapılar ve yeni projeler için önemli bir yatırım potansiyeli oluşturacağını düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yeni Honda HR-V Hibrit fiyatı ne kadar? Yeni Honda HR-V Hibrit  kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Zam gelen evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı alabilmek için ne yapmak gerekiyor?

Altın ve dolarda kıyamet yakın! Tahminleri tek tek çıkan İslam Memiş açık açık uyardı! O tarihe hazır olun!


Geri Dön