18 / 04 / 2024

BAĞKUR ve SGK emeklilerine müjde! 5.000 TL'lik ek ücret yatırılacak! 

BAĞKUR ve SGK emeklilerine müjde! 5.000 TL'lik ek ücret yatırılacak! 

BAĞKUR ve SGK emeklilerine 5 bin Tl'lik bir ücret çare olarak geleceği açıklandı. Peki bu ek ücretten kimler faydalanacak? Ek ücrete nereden başvuru yapılıyor? Detaylar haberimizde...



İşbankası’nın 2022 yılında emekliler için 2 bin lira ödeme

BAĞKUR ve SGK emeklilerine müjde! 5.000 TL lik ek ücret yatırılacak! 

Emekli vatandaşlara promosyon veren bankalardan biri olan İş Bankası, emekli vatandaşlarının maaş artışıyla beraber banka 2 bin Türk Lirası ödeyecek. Yardım almak isteyen emekli vatandaşlar herhangi bir banka şubesinden yada ATM'den başvuru yapabilirler. Başvurunun kabul edilmesi durumunda, bankaların vermeyi hedeflediği bu promosyondan faydalanmak kolayca bir sürecin ardından sağlanıyor.

50 yaş altına emeklilik müjdesi! Resmen açıklandı!

Emekliye geri ödemesiz destek veriliyor! Başvuran herkes alabilir!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön