24 / 04 / 2024

Bakan Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

Bakan Bilgin'den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili yeni bir açıklamada bulundu.



"Bazılarının asgari ücrete 3 ayda bir zam yapalım talebi var. Onu yaptığımız zaman etkisinin daha fazla olacağını söyleyebiliriz. Ümit ediyoruz 2023 önümüzü daha fazla göreceğimiz bir dönem olacak. Dünya bu küresel krizi sürdüremez. Bu kriz daha derinleşirse dünyada birçok ekonomi çöker. Sorun yok mu, var. Sorun enflasyonun kendisi. Sözleşmeli sorununu sadeleştireceğiz. Kadro haklarını vereceğiz. Bazı sözleşmelilere kamunun ihtiyacı var."

Bakan Bilgin den Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklama!

'Emeklilikte yaşa takılanlar da masamızda'

"Emeklilikte Yaşa Takılanla (EYT) meselesi masamızda. Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler. Türkiye'nin her bir sorunu önümüzde çözülmesi gereken bir dosya olarak duruyor. Bu yılın sonuna kadar bu yolda önümüzde olan bütün dosyaları çözeceğiz. Alternatif çözüm önerilerine çalışıyoruz."

Editörün Notu: Bu haber 4 Temmuz 2022, saat 18.11'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 69 kuruş, euro

17 lira 56 kuruş, altının gramı ise 979 lira 52 kuruş değerindedir.

Dolarlarınızı sakın satmayın! Selçuk Geçer göreceği seviyeyi açıkladı

Atilla Yeşilada'dan dolar hakkında kritik yorum

Ev satacaklar, kiralık ev arayanlar bu habere dikkat! İlanlar tek tek kalkıyor!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön