29 / 03 / 2024

Bakan Nebati'den çiftçilere müjde! Çiftçiye 2022 destekleri iki katına çıkıyor! İşte destek tutarları...

Bakan Nebati'den çiftçilere müjde! Çiftçiye 2022 destekleri iki katına çıkıyor! İşte destek tutarları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çiftçilere sağlanan desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte milyonlarca çiftçinin merak ettiği o ayrıntılar...



Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ziraat Bankası tarafından Dünya Çiftçiler günü sebebiyle gerçekleştirilen ‘Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’ programına katılım gösterdi. Programa Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar da katıldı. 

Bakan Nebati den çiftçilere müjde! Çiftçiye 2022 destekleri iki katına çıkıyor! İşte destek tutarları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, programda yaptığı konuşmasında, tarım sektörüne yapılan desteklere değinerek, “Bu kapsamda son 5 yılda (2017-2021) çiftçilerimize yaklaşık 90 milyar TL tutarında tarımsal Destek ödemesi gerçekleştirdik. 2022 yılı için 25.8 milyar TL olarak belirlenen tarımsal destek bütçesine hububat üreticilerine ödenmek üzere 3.2 milyar TL ek girdi desteği ilave ederek 29 milyar TL’ye çıkardık” açıklamasında bulundu. 

Peki çiftçilere hangi destekler sağlanıyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön