26 / 04 / 2024

nureddin nebati çiftçi destek açıklaması

nureddin nebati çiftçi destek açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çiftçilere sağlanan desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte milyonlarca çiftçinin merak ettiği o ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki şehirlerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine sıfır faizle işletme harcamalarında kullanmak üzere 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den kritik EYT açıklaması! O konu problem olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalar yaptı. Bakan Nebati’nin hazinedeki yükü nedeniyle problem doğurabileceği tartışılan EYT ile ilgili rahatlatan bir açıklama yaptı.

Nureddin Nebati'den vatandaşa TOGG müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kamu bankalarının TOGG için faizsiz kredi vereceğini iddia etti.

Bakan Nureddin Nebati KOBİ'ler için müjdeyi verdi

Bakan Nureddin Nebati binlerce KOBİ kapsamındaki işletmeyi yakından ilgilendiren destek paketini açıkladı. Peki Bakan Nebati'nin açıkladığı Hazine Destekli Kefalet Paketi'nde neler var? Hazine Destekli Kefalet Paketi ne zaman devreye girecek?

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milyonlarca vatandaşın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Nebati, EYT ile ilgili açıklamalarını duyururken öğretmenlerin sorunlarına da aynı şekilde değindi. İşte detaylar…

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Milyonlarca insanın dört gözle beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi. Nebati, EYT ile ilgili açıklama yaparken öğretmenlerin sorunlarına da değindi. İşte detaylar…

100 Milyar TL verilecek! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, teşvik belgeli yatırımlar dahilinde yatırımcılara 2022 yılı içerisinde toplam olarak yaklaşık 100 milyar TL vergi teşviki vereceklerini açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati müjde dedi! Kaç personelin işe alınacağını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, gelir uzman yardımcılığı alımı yapacaklarını duyurdu.

Bakan Nebati'den çiftçilere müjde! Çiftçiye 2022 destekleri iki katına çıkıyor! İşte destek tutarları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çiftçilere sağlanan desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte milyonlarca çiftçinin merak ettiği o ayrıntılar...

Bakan Nureddin Nebati konut paketi sonrası zam yapanlara seslendi: Ensenizdeyiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada hafta başında açıklanan konut paketleri sonrası satılık konutlara zam yapanlara seslenerek "Aykırı işlem yapanlar tespit edildi. Ensenizdeyiz" şeklinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den mesaj: Türkiye faiz kıskacından çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kur korumalı TL mevduat (KKM) hesabı ile döviz kurları için stabilizasyon sağlandığını ve  döviz kurlarında stabilizasyonun en iyi şekilde yürüdüğünü söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

nureddin nebati çiftçi destek açıklaması Haberi

nureddin nebati çiftçi destek açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ziraat Bankası tarafından Dünya Çiftçiler günü sebebiyle gerçekleştirilen ‘Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması’ programına katılım gösterdi. Programa Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar da katıldı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, programda yaptığı konuşmasında, tarım sektörüne yapılan desteklere değinerek, “Bu kapsamda son 5 yılda (2017-2021) çiftçilerimize yaklaşık 90 milyar TL tutarında tarımsal Destek ödemesi gerçekleştirdik. 2022 yılı için 25.8 milyar TL olarak belirlenen tarımsal destek bütçesine hububat üreticilerine ödenmek üzere 3.2 milyar TL ek girdi desteği ilave ederek 29 milyar TL’ye çıkardık” açıklamasında bulundu. 

Peki çiftçilere hangi destekler sağlanıyor? İşte ayrıntılar...

2021'de 896 bin üreticiye 75 milyar Türk Lirası miktarında hazine destekli kredi kullandırdıklarına dikkat çeken...