19 / 04 / 2024

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!

Milyonlarca insanın dört gözle beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi. Nebati, EYT ile ilgili açıklama yaparken öğretmenlerin sorunlarına da değindi. İşte detaylar…



Hiç kuşkusuz ki milyonlarca insan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili açıklanacak olan son kararı büyük bir heyecan ile bekliyor. EYT için karar verilen maddeler ile ilgili her gün yeni haberler çıkarken son açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi.

Nebati EYT’nin yanı sıra öğretmenlerin sorunlarına da değinerek resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Nebati, Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine cevap vererek, "Sayın Kılıçdaroğlu, bizim panik ile yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz tarihinden bu yana Adalet Bakanlığı'mız ile birlikte dar gelirli olan vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımız ile koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin" açıklamalarında bulundu.

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son dakika! Hazine Bakanı Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön