18 / 05 / 2024

Nureddin Nebati'den vatandaşa TOGG müjdesi!

Nureddin Nebati'den vatandaşa TOGG müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kamu bankalarının TOGG için faizsiz kredi vereceğini iddia etti.



Vatandaş yerli üretim TOGG araçlardan nasıl alacağını düşünürken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den krediler için müjde geldi.

Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının faizsiz kredi vereceğini öne sürdü. 

Bir televizyon programında konuşan Nebati, “Kamuda da bu araçların kullanımıyla ilgili alım garantisi yaptık. Türkiye’de artık yerli araç kullanmak istiyoruz. En başta üst düzey yetkilerimize göndererek bu araçların Türkiye sathında görünümünü sağlayacağız” diye konuştu.

‘ÜLKE İÇİNDEKİ KARAMSAR, ÇIĞIRTAN GRUP’ VURGUSU

Nebati’nin konuşamasının satır başları şu şekilde:

* TOGG, büyük bir hayalin gerçeğe vurumudur. Bu araç Türkiye’nin yüz akıdır.

* Otomobil olarak lanse edilebilir ama çok farklı bir anlamı ortaya koyuyor. Ben 58 yaşındayım, devrim otomobilinin yolunun kesildiğini biliyorum. ‘Yapamazsınız, beceremezsiniz’ diyerek yolunu kestiler. Uçaklarımızın yolunu kestiler. Ve bunlar maalesef, ülke içindeki çığırtkanlıklarla da işbirlikleri içinde yapıldı.

Nureddin Nebati den vatandaşa TOGG müjdesi!

* TOGG’un temeli atıldığında yine dalga geçildi. Aynı çığırtkan ekip ‘Türkiye bu otomobili üretemez’ dedi. Kim bu çığırtkan ekip? ‘Köprüyü sattırmam’ diyenler, ‘Avrasya’yı yaptırmam, havalimanını yaptırmam’ diyenler. Taş üstüne taş koymamış, ülkesini küçümseyen küçücük azgın bir grup.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön