25 / 04 / 2024

Balıkesir 2. ALGEM binasının inşaatı yükseliyor!

Balıkesir 2. ALGEM binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Belediyesi, 2. ALGEM binasının inşaatını da hız kesmeden sürdürüyor.



 


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Altıeylül Belediyesi tarafından Gündoğan Mahallesi’nde inşaatı devam eden 2. ALGEM binası inşaatını inceledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kafaoğlu kısa bir süre önce temeli atılan binanın kısa süre içerisinde yükselmeye başladığını, sosyal belediyecilik anlamında ALGEM’in önemine değindi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı tebrik eden Başkan Kafaoğlu belediyeciliğin vatandaşlar için yapıldığını belirtti.

“HİZMET BELEDİYECİLİĞİ VAR”

ALGEM’in sosyal belediyecilik anlamında önemli bir yer edindiğini de belirten Kafaoğlu “Altıeylül Belediye Başkanı olarak ilk kuruluşunu biz yapmıştık. Altıeylül Geliştirme Merkezinde sosyal market, meslek edindirme kursları, yaşlılar bakımevi, gündüz bakımevi, aile danışma merkezi ve sosyal unsurların olduğu çok kapsamlı bir yer.  İlk ALGEM binası Gaziosmanpaşa, Sütlüce, Yıldız ve Dinkçiler Mahallesine hitap ediyordu. 2. ALGEM binası da Gümüşçeşme, 1. Gündoğan ve 2. Gündoğan Mahallesine hitap edecek. Bu binanın içerisinde konferans ile eğitim salonlarıyla birlikte sosyal belediyeciliğin tüm unsurları olacak. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı kutluyorum, sosyal belediyeciliği her geçen gün arttırarak çıtayı yukarılara koyuyor. Halkımız için ne yapsak azdır. Belediyecilik halk için yapılır. Belediyecilikte eskiden trend ideolojik anlayıştı, vatandaşlarımız AK Parti ile beraber hizmet ve sosyal belediyeciliği tanıdı şimdi gönül belediyeciliği seferberliği başladı. Tüm ilçe belediye başkanlarımız vatandaşların gönlüne giden yolu yaparak yeniden başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Genel seçimlerdeki başarıyı yerel seçimlerde de devam ettirmek istiyoruz.” diye konuştu.


Geri Dön