26 / 04 / 2024

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte Garanti Bankası emekli promosyon tutarı!

Bankalar peş peşe açıkladı! İşte Garanti Bankası emekli promosyon tutarı!

Emekli vatandaşlar maaşlarını taşıyacakları bankaya karar verirken promosyon tutarlarına bakıyor. Garanti Bankası da promosyon tutarını açıkladı. İşte bütün detaylar…



Emekli vatandaşlar maaşlarını taşıyacakları bankaya karar vermek için araştırmalarını sürdürüyor. Bankaların promosyon tutarları güncellendikten sonra hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığı merak ediliyor. Garanti Bankası da en çok merak edilenlerden biri.

Garanti Bankası promosyon ödemesi

Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağını taahhüt eden emekli vatandaşlara promosyon ödemesi yapıldığı için hangi bankanın ne kadar ödeme yapacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor, arama motorlarında sorgulanıyor. Bu kapsamda, Garanti Bankası da kasım ayı güncel promosyon kampanyasına ilişkin açıklama yaptı. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamayla birlikte, aldıkları aylıkların tutarına göre emeklilere ödenecek promosyon miktarları da belli oldu.

Garanti Bankası promosyon ödemesi Kasım 2022

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, maaşını üç yıl boyunca Garanti Bankası’ndan alacağını taahhüt eden emekli vatandaşlar, 3 bn 600 liradan başlayan promosyon ödemesini almaya hak kazanabilecek. Promosyon kampanyası kapsamında, emeklinin maaş tutarı arttıkça promosyon ödemeleri de 6 bin lira seviyesine kadar çıkabiliyor.

Garanti Bankası’nın emekli maaş promosyonlarıyla ilgili rakamlar şöyle:


 


Geri Dön